2012 WDC WORLD PROFESSIONAL LATIN SHOW CHAMPIONSHIP – SOFIA (РЕЗУЛТАТИ)

В навечерието на Коледните празници БПТА поднесе на любителите на изкуството на латиноамериканските танци в България поредния спекткъл – този път Световен шампионат на най-добрите професионални танцови дуети по шоу програми в латиноамериканските танци. Организаторите на шампионата в лицето на „С Фрак и лачени обувки“ отново се представиха на характерното за тях безупречно ниво, което осигури както необходимия комфорт на пристигналите от цял свят елитни състезатели и съдии, така и незабравими емоционални мигове за изпълнилата до краен предел зала Диамант на хотел Принцес публика.

Градусът на емоциите достигна своя апогей при прекрасното финално изпълнение на българските представители в лицето на двойката Делян Терзиев – Боряна Делчева, благодарение на което те успяха да завюват призовото 3-то място на този шампионат пропускайки пред себе си единствено основните фаворити за титлата двойката на САЩ – Макс Кожевников – Анастасия Григориева и шампионите на Европа за 2012 г. в тази категория – двойката от Швейцария Свен Нинеман и Нина Ушкурейт. Другата ни българска двойка – Николай Манолов и Павлина Вълчева също се представи на много добро ниво достигайки до полуфинала на оспорваното състезание.

LA Show 20121215_Sofia_BG_WDC World Championships Professional LA Showdance


Връзки с обществеността, За професионалиста, Новини, Световен Танцов Съвет, Статии, Статии и интервюта, Състезания по танци, Състезателно танцуване, Танцови събития

Няма коментари по “2012 WDC WORLD PROFESSIONAL LATIN SHOW CHAMPIONSHIP – SOFIA (РЕЗУЛТАТИ)”


Коментирай

(задължително)

(задължително)