Начало » За професионалиста, Новини, Състезания по танци, Състезателно танцуване, Танцови събития » СОФИЯ ОПЪН WDC_AL ТАНЦОВ ФЕСТИВАЛ „ИЗКУСТВОТО НА БАЛНИТЕ ТАНЦИ“ (SOFIA OPEN WDC_AL DANCE FESTIVAL „THE ART OF BALLROOM DANCING“)

СОФИЯ ОПЪН WDC_AL ТАНЦОВ ФЕСТИВАЛ „ИЗКУСТВОТО НА БАЛНИТЕ ТАНЦИ“ (SOFIA OPEN WDC_AL DANCE FESTIVAL „THE ART OF BALLROOM DANCING“)

Уважаеми танцьори, танцови учители и любители на изкуството на състезателните бални танци,

БПТА им удоволствието да ви покани на първия открит международен танцов фестивал на състезателните бални танци в България: SOFIA OPEN WDC_AL DANCE FESTIVAL“ – „ИЗКУСТВОТО НА БАЛНИТЕ ТАНЦИ“, който ще се проведе на 24.10.2015 г. в зала Универсиада, гр. София. Освен Открития турнир на Аматьорската лига на Световния Танцов Съвет, в програмата на Фестивала са включени състезания и за начинаещи и средно напреднали танцови двойки в стандартните и латино-американските танци, а така също и за формации в латино-американските танци. Право на участие във всички състезания в рамките на Фестивала, в съответсвие с техния регламент, имат танцови двойки и формации от всички и всякакви танцови и спортно-танцови организации. Официални гости и демонстратори на Фестивала са професионалната танцова двойка в Стандартните танци – Уорън и Кристи Бойс (Англия), постоянни 1/2 финалисти във всички официални състезания на Световния Танцов Съвет. На 25.10.2015 ще се проведе и международен уъркшоп посветен на изкуството на балните танци с лектори и водещи – Уорън и Кристи Бойс. Вие можете да направите Вашите заявки за участие във фестивала и уркшопа онлайн на следния адрес: www.sofiaopendancefestival.com.

Очакваме Ви с нетърпение и Ви гарантираме прекрасни мигове с Изкуството на Балните танци по време на целия Фестивал!

Организационен Комитет на Фестивала: Златин Костов, Анелия Серафимова, Бистра Хумел


За професионалиста, Новини, Състезания по танци, Състезателно танцуване, Танцови събития

Няма коментари по “СОФИЯ ОПЪН WDC_AL ТАНЦОВ ФЕСТИВАЛ „ИЗКУСТВОТО НА БАЛНИТЕ ТАНЦИ“ (SOFIA OPEN WDC_AL DANCE FESTIVAL „THE ART OF BALLROOM DANCING“)”


Коментирай

(задължително)

(задължително)